DUBAİ Vize Evrakları


 

Aşağıda belirtilen evrakların mail ortamında gelmesi vize alınması için yeterlidir.

1- Kimlik fotokopisi

2- 1 adet resim

3- En az 1 yıl geçerli pasaportunun 2.3 sayfaları

4- Evli çiftler için ;

   - Eşinin kimlik fotokopisi

   - Var ise çocuklarının kimlik fotokopisi