ÇİN Vizesi Evrakları

Ticari Başvuru Sırasında Gerekli Belgeler

1.Ticaret odası faaliyet belgesi (Orjinali Son 6 Aylık) 

2.Vergi levhası fotokopisi

3.Çin’de bağlantılı firmadan davet mektubu ASLI

4.Konsolosluğa hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe İMZA+KAŞE 5.Nüfus Cüzdanı fotokopisi 6.İki Adet resim Arka Fonu Beyaz Vesikalık

 

Turistik Başvuru Sırasında Gerekli Belgeler

1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 

2.Sabıka Kaydı Orjinali (Adli sicil kaydı yoktur yazıyla birlikte arşiv kaydı yoktur ibaresi de bulunmalıdır)

3.Banka Hesap Cüzdanı Orjinali ( En az 5000 USD karşılığı ) 

4.İki Adet resim Arka Fonu Beyaz Vesikalık 5.İkametgah Belgesi ASLI

 

X (Öğrenci) Vizesi için Gerekli Evraklar

1. Geçerlilik süresi 6 ayın üzerinde olan ( başvuru tarihinden itibaren ) ve boş vize sayfası bulunan pasaportun aslı. 

2. Nüfus cüzdanı fotokopisi 

3. 2 Adet resim Arka Fonu Beyaz Vesikalık

4- Çin´e gelen yabancı uyruklu öğrenciler vize başvuru formu (JW201 veya JW202 formu ) 

5- Okula giriş bildirim mektubu

6- Adli Sicil kaydı ( Temiz kağıdı) (Adli sicil kaydı yoktur yazıyla birlikte arşiv kaydı yoktur ibaresi de bulunmalıdır)

7- Tam teşekkürlü Heyet raporunun DEVLET hastanesinden olması gerekmektedir. Kan raporunda testlerin yapılıp hastane tarafından kaşelenmiş olması gerekmektedir.

NOT: ( ESKİ LACİVERT pasaportlara vize verilmemektedir.)


Dilekçe Örneği

Fotoğraf Örneği

Vize Bilgi Formu