ABD Vize Evrakları

Şirket ortakları – SSK Çalışanları – Öğrenci

1- Pasaport süresi en az1 yıl geçerli olmalıdır .

2- Yeni çekilmiş arkası beyaz fon resim Amerika Konsolosluğuna göre 5x5 özellikli olmalı.

3- Şirket Antetli kağıdına yazılı dilekçe (dilekçe için yetkilimizle irtibata geçiniz )

4- Şirket evrakları

    - Şirketin İmza Sirküler Fotokopisi

    - Faaliyet Belgesi Fotokopisi

    - Vergi Levhası Fotokopisi

    - Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi 

5- SSK’lı çalışanlar için

    - İşe giriş bildirgesi

    - Son 3 Aylık maaş bordrosu

    - SSK lı hizmet dökümü İnternetten alınabilir.

6- Banka Hesap Cüzdanları Fotokopisi (Her sayfa ilgili banka tarafından kaşelenip imzalanıp ekine bankanın imza sirküleri eklenmeli )

7- Tapu Fotokopisi

8- Evlilik Cüzdanı Fotokopisi

9- Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği fotokopisi

10- Seyahate katılacaklar arasında öğrenci var ise öğrenci belgesi

11- Seyahate katılacaklar arasında 18 yaşından küçükler için Noterden anne – babanın vereceği muvafakatname

 

ABD BİLGİ FORMU için tıklayınız.